marți, 12 martie 2013

Solutia clasica pentru arhitectura viitorului.


Pentru acoperisul EMSRoof  din tabla plana faltuita , am cautat sa descoperim formula imbinarii perfect armonioase intre durabil, adaptabil si estetic. Rezultatul este solutia eficienta pentru arhitectura viitorului.

De ce alegem EMSRoof?
In prezent ne confruntam cu optiuni multiple in ceea ce priveste acoperisurile, fie ca ne referim la constructii noi, fie la lucrari „clasice”, in curs de reabilitare. De aceea, alegerea in ceea ce priveste invelitoarea devine cu atat mai grea: sa alegem solutia cea mai functionala, pe cea mai durabila, pe cea mai fidela modelului initial – dacă este vorba despre o renovare, pe cea mai incantatoare vizual sau pe cea mai… ieftina? Ce-ar fi insa daca ar exista “mix-ul” perfect?… EMSRoof acoperisul tau ideal. De ce?…
Ofera libertate deplina de exprimare in elaborarea proiectelor arhitecturale, fie ele traditionale sau moderne, fie ele noi, renovate sau restaurate.
Ofera o gama variata de materiale si culori.
Poate imbraca suprafete cu forme diversificate, atat in zona de invelitoare, cat si in cea de fatada. Se adapteaza la toate tipurile de invelitori, incepand de la pante de 3,5º.
Nu se peforeaza la fixare. Montajul se realizeaza exclusiv cu ajutorul clemelor de prindere fixe si mobile si al accesoriilor special gandite pentru inchideri ermetice, fara perforatii, ce asigura o durata de viata crescuta si un aspect estetic ireprosabil.
Nu este fixare prin suprapunere de panouri ci prin inchiderea falturilor la dublu rezultand un sistem perfect ermetic.
Anuleaza necesitatea unor lucrari periodice de intretinere, datorita produselor de cea mai buna calitate de la producatori din Italia si Germania si a sistemului de montaj fara perforatii ci doar prin prinderi ascunse cu cleme.
Rigidizeaza acoperisurile expuse la actiunea vanturilor puternice prin dezvoltarea la nivelul acoperisului a unor forte de suctiune si smulgere mai mici decat alte tipuri de invelitori.
Dezvolta reactii pozitive la variatiile de temperatura ale mediului extern, aspectul initial al lucrarii fiind astfel pastrat o perioada de timp indelungata (fara deformari sau tensionări).
Aria de aplicabilitate include cladiri cu functiunea rezidentiala, turistica, comerciala sau industriala. Fasiile de tabla pot fi taiate la lungimi foarte mari, pentru a nu impieta aspectul general al lucrarii, iar gama de culori disponibile sustine aspectul unic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu