vineri, 22 martie 2013

Calitate si eleganta la tabla faltuita

Marea majoritate a caselor contemporane au acoperisuri din tabla faltuita, iar unele din ele au si acoperisuri din tigla. Totusi ca un acoperis sa aibe un aspect frumos , trebuie in primul rand sa fie executat in conformitate cu standardele, sa fie rezistent la intemperii si sa aibe o greutate potrivita. In definitiv un acoperis trebuie sa ralieze la multe standarde, doar in cele din urma trebuie sa fie rezistent.

 Constructia de acoperisuri este de asemenea importanta, de fapt calitatea ei, atunci cand lucrezi cu profesionisti observi ca un acoperis nu se monteaza atat de usor, si ca pot aparea multe complicatii si abateri de la planul initial. Bineinteles intervine aici si calitatea materialului, nu orice metal este bun pentru acoperisuri , el trebuie totusi sa fie si tratat, ca sa reziste foarte bine la picaturile de ploaie, la greutatea zapezii si in unele cazuri chiar si la greutatea unui om, va dati seama ca poate doriti sa va montati o antena sau alte dispozitive pe casa. Dupa care el trebuie gandit la montaj in asa fel incat sa aibe scurgeri pe acolo unde trebuie, si sa evacueze apa de pe casa cu ajutorul streasinilor foarte usor.

Modul in care este gandit si conceput un acoperis are mii de ani ca vechime, iar astfel s-au testat de-a lungul timpului numeroase materiale pentru componenta lui, in mare parte, ca si astazi o componenta importanta si integranta a lui ca material este lemnul, pentru ca ofera flexibilitate si duritate acolo unde este nevoie de ea si anume la sustinere. Apoi mai ofera si o greutate relativ scazuta in concordanta cu aceste performante. De aceea se fac si astazi din lemn contravantuirile, popii, etc, apoi peste el se aplica tabla sau tigla, exista dupa cum stiti pe piata si acoperisuri din alte materiale despre care vom vorbi intr-un articol viitor.

Important este sa stiti ca cele mai bune acoperisuri le livreza firmele cu experienta pe piata, iar calitatea acoperisurilor este data in primul rand de perioada de cand acestea se comercializeaza, si anume daca firma producatoare are vechime inseamna ca au un model trainic de acoperis pentru casa dvs

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu